неделя, 14 февруари 2016 г.

"Непростимо": Вероника е най - харесваният персонаж в теленовелата

       
    Традиционната ни седмична анкета този път беше посветена на мексиканската теленовела "Непростимо", която гледаме в ефира на Диема Фемили. Гласуването протече доста активно, а крайните резултати са повече от категорични. Време е да ви ги съобщим по - надолу в статията.

    И голямата победителка в нашата анкета се казва Вероника! Главната героиня, изиграна от Ана Бренда Контрерас, спечели внушителните 59.38% от подадените гласове. Ана Бренда се превърна в една от най - големите звезди на компания Телевиса през последните години. В "Непростимо" тя получи третата си поредна роля на протагонистка. Наскоро мексиканската актриса проби и в света на киното, като в момента се снима в игралния филм "Тунел 19" ("Tunel 19"). Ана Бренда разкрива, че успехът за нея идва след години работа и всяка стъпка в нейната кариера е била правена с доста усилия и саможертви. Актрисата поддържа перфектната си фигура с йога, салати и повечко поемане на вода.

    На второ място с 12.5% остава Мартин, изигран от Иван Санчес. Испанският актьор за първи път получава главната роля в толкова важна продукция. Първоначално започва да се снима в испански сериали, но с времето неговият талант бива забелязан от големите продуценти от Латинска Америка. Иван също така е работил като модел, а популярността му позволява да обиколи огромна част от световноизвестните подиуми и конкурси. В момента е фокусиран върху актьорството, като скоро ще започне снимки по новата си теленовела "Яго, страст и отмъщение" ("Yago, pasion y venganza").

    Изненадващо на трето място в анкетата ни с 9.38% се класира Магдалена, в ролята Клаудия Рамирес. Тя е една от изключително уважаваните мексикански актриси с повече от 30 години кариера. Играла е в най - различни продукции от Мексико, САЩ и Колумбия. През 90 - те години протагонизира редица теленовели - "El amor de mi vida", "Demasiado corazon", "Te sigo amando", "Maria Jose".

    На четвърто място остава Вирхиния (Гретел Валдес), която е единствената злодейка, получила гласове от вас - 6.25%. С по 3.13% пък остават Пабло (Себастиан Сурита), Ана Перла (Габи Меядо), Нансияга (Мар Контрерас) и Бланкита (Таня Лисардо). За другите персонажи от сериала няма подадени гласове.

1 коментар: