вторник, 21 април 2015 г.

Света на теленовелите: Новости в жанра

       
    Две повторения на латиносериали ще се завъртят в ранните сутрешни часове по Диема Фемили. От 1 май (петък) за пореден път стартира колумбийската теленовела "Първата дама" с Кристиан Мейер и Карина Крус. Продукцията на RCN ще върви всеки делничен ден от 07:00 часа сутринта (по 2 епизода). На следващия ден - 2 май (събота) пък отначало ще започне бразилския сериал "Пътят на възмездието" . Продукцията на Глобо ще върви в събота и неделя от 06:00 часа сутринта, като от нея също ще се излъчват по 2 епизода на ден.

    Уилям Леви защити Давид Сепеда във връзка с интимното видео на мексиканеца, което излезе наскоро в публичното пространство. Уилям се пошегува, че с удоволствие ще изгледа въпросното видео, след което добави: "Познавам добре Давид (двамата работиха заедно в "Заложница на съдбата" и "Капризи на съдбата"), той е чудесен човек. Това е просто лош момент, през който трябва да премине". За себе си Уилям каза, че с времето е започнал да внимава доста за тези неща. Кубинският актьор  увери, че няма никакъв материал, който негови недоброжелатели биха могли да използват, за да навредят на имиджа му.

    "Скандали" ("Escandalos") - една доста интересна поредица се снима от компанията "VIP 2000". Тя ще бъде под формата на сериал, в който всеки един епизод е самостоятелен и разказва за някакъв скандал от реалния живот. В продукцията ще участват доста актьори от теленовелите, сред които Скарлет Ортис, Сули Монтеро, Пауло Кеведо, Мигел де Леон и др.

    Ана Лайевска (на снимката най - горе) ще изпълни главната роля в сериен филм на компанията Mundo Fox. Продукцията носи заглавието "Maldita tentacion" ("Проклето изкушение"), а героинята на Ана ще е жена, която страда от психически проблеми. Партньор на мексиканката ще бъде друг познат ни от теленовелите актьор. Става дума за Валентино Ланус, когото последно гледахме у нас в сериала "Любов без граници".

Няма коментари:

Публикуване на коментар