вторник, 14 април 2015 г.

Света на теленовелите: Обратите на живота

    
   
    От 18 април (събота) по Fox Crime стартира вторият сезон на "Кумбия нинджа" . Продукцията на Fox International Channel Latin America разказва за живота на група музиканти от беден квартал, изправили се срещу местните престъпни банди. В сюжета бойните изкуства и темата за престъпността са съчетани с ритмичната латиноамериканска музика. Сред основните актьори са Кристиан Мейер, Мария Елена Дьоринг, Кристина Лилей, Кристина Уманя, Хуан Диего Санчес, Руди Родригес, Рикардо Абарка, Бренда Асникар, Алби де Абреу, Виктор Хименес и др. Сериалът ще върви всяка събота от 17:55 часа по Fox Crime.

    След като Маите Перони получи главната роля в римейка на класиката "Просто Мария" ("Simplemente Maria"), въпросът за нейния партньор стана доста актуален. Досега фаворит беше Давид Сепеда (на снимката най - горе), но събитията през последните седмици рязко промениха нещата. В интернет се появи едно доста интимно видео на Сепеда, което може навреди на имиджа му. Той обясни пред медиите, че клипчето е качено без негово позволение от жена, с която е имал връзка в миналото. Оказва се, че е имало опити актьорът да бъде изнудван, но след като не се е поддал, видеото е било разпространено в интернет. Давид няма да предприема законови или съдебни действия, тъй като "вредата вече е причинена". Мексиканецът добави, че се чувства предаден и същевременно засрамен и иска възможно най - бързо да остави това зад гърба си. В края на своя коментар Сепеда се извини на публиката и на семейството си за тази неприятна ситуация.

    Изненадващо рейтингът на теленовелата "До края на света" ("Hasta el fin del mundo") с Давид Сепеда и Марджори де Соуса се вдигна в дните след появяването на интимното видео на актьора. Въпреки това от Телевиса са решили временно да не включват Сепеда в нови теленовели, докато отшуми тази ситуация. Така мексиканецът няма да може да участва в римейка на "Просто Мария". Кой тогава ще е партньор на Маите Перони в продукцията? Най - споменаваното име през последните дни е на Габриел Сото. Актьорът, който наскоро приключи участието си в "Не вярвам в мъжете" ("Yo no creo en los hombres"), потвърди че води преговори с продуцентите за тази роля. Дали наистина Габриел ще бъде протагонист на новата версия на "Просто Мария" предстои да разберем през следващите седмици.

    Габи Еспино и Педро Фернандес са избрани за водещи на тазгодишните музикални награди "Premios Billboard" 2015. Шоуто ще се проведе на 30 април и ще бъде излъчвано пряко по канал Телемундо в САЩ. На тези награди се отличават най - добрите латино изпълнители и хитове от изминалата година. Промото за тазгодишната церемония, в което участва и Габи Еспино, можете да видите тук .

Няма коментари:

Публикуване на коментар