събота, 14 март 2015 г.

Ретро новели: "Трудна любов" ("Amores de mercado")

   
   
    От днес в блога се завръща една от любимите ви рубрики - "Ретро новели", в която ви представяме теленовели от близкото и малко по - далечно минало. В първото издание сме ви подготвили сериал, който беше излъчен преди няколко години по bTV и предизвика силен интерес сред феновете. Става въпрос за съвместната продукция на Телемундо и RTI Colombia "Трудна любов" ("Amores de mercado"). В главните роли Паола Рей, Мишел Браун, Маурисио Ислас, Ванеса Вийела, Хорхе Као, Салвадор дел Солар и др.

    Лусия (Паола Рей) е добродетелна и много борбена жена, работеща на пазара, за да издържа сина си и майка си. Тя е незаконна дъщеря на милионера Нестор Саватер (Хорхе Као), който я е захвърлил като малка и никога не се е интересувал от нея. Лусия знае кой е баща ѝ, но не иска нищо от него и се опитва да се справя сама в живота.

    Диего (Мишел Браун) е млад и изключително перспективен футболист, състезаващ се в местния отбор. Животът му се сгромолясва след една катастрофа, в която умира годеницата му (и любима дъщеря на Нестор Саватер) Ракел. Нестор несправедливо обвинява Диего за тази смърт и използва връзките си, за да го вкара в затвора за няколко години.

    След като излежава своята присъда, Диего се завръща в родния квартал с надеждата да започне живота си отначало. Там среща Лусия и между двамата моментално пламват силни чувства. Любов, която обаче ще се окаже трудна за осъществяване заради пречките, стоящи помежду им. От една страна Нестор е решен да продължи да съсипва живота на младия мъж. Освен това другата му дъщеря Моника (Ванеса Вийела), капризна и много завистлива жена, изпитва бурна страст към Диего и е твърдо решена да го спечели.

    Но най - голямата пречка пред щастието на Лусия и Диего ще стане един мъж от миналото, който изненадващо се появява в живота им. Става дума за съпруга на Лусия, Фернандо (Маурисио Ислас), когото всички смятат за мъртъв. Всъщност той винаги е водил двойствен живот и има друга съпруга и дете. За Лусия се е оженил само заради наследството, което е очаквал да получи от от незаконния ѝ баща Нестор Саватер. Когато е разбрал, че няма да получи нищо, е инсценирал смъртта си и е заминал при второто си семейство. Но сега обстоятелствата около това наследство са се променили и има голяма вероятност Лусия да стане богата жена. Разбирайки за това, Фернандо се появява от нищото и заявява ролята си на неин съпруг. Безгранично амбициозен и зъл, той ще направи всичко възможно, за да разруши щастието на Лусия и Диего.

    Как ще се развие тази заплетена ситуация от лъжи, интриги и злоба? Ще успее ли любовта да преодолее всички трудности? Отговорът само в епизодите на "Трудна любов".

2 коментара:

  1. molq vi kajete mi kude moga da gledam filma nikude go nqma .. na bg audio ili pone bg subs ima li vuzmojnost da go izluchat pak ppo nqkoi bg kanal

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! За съжаление не можем да ви помогнем. В сайтовете за видео споделяне ги няма качени пълните епизоди от сериала. Има само части от определени серии на БГ аудио, но те са много малко. Иначе поне засега нямаме информация някоя от родните телевизии да е проявила интерес към повторното закупуване на правата за сериала.
      Поздрави!

      Изтриване