понеделник, 13 октомври 2014 г.

Анкети: "Необуздано сърце" е най - харесваната латиноамериканска теленовела в БГ ефира

   
   
    Тази седмица в традиционната ни анкета имахте възможност да гласувате за любимата си латиноамериканска теленовела от излъчваните в момента в БГ ефира. Опциите включваха всички продукции от Латинска Америка, вървящи у нас в момента - от премиерите до ретро класиките и повторенията на скоро излъчвани теленовели. Целта беше да проверим коя от тях има най - много фенове. Активността остана изключително висока през цялата седмица и също така имаме категоричен победител.

    И така, с внушителните 67.47% читателите на блога избраха за своя любима теленовела "Необуздано сърце". Още със самия си старт у нас продукцията на Телевиса предизвика голям интерес сред зрителите. Завладяващата история и силния каст успяха да спечелят сърцата на БГ феновете, наред с тези от много други страни по света. Тежката съдба и изпитанията, през които премина главната героиня Марикрус, нямаше как да ни оставят равнодушни пред екрана. Неслучайно в Мексико продукцията с Ана Бренда Контрерас и Даниел Аренас постига рекордни за следобедните часове рейтинги. В резултат тя е удължена, като са снимани доста повече епизоди от планираните (общо са 161). Ана Бренда и Даниел стават една от най - харесваните двойки протагонисти, а актьорският състав се допълва от редица други звезди от теленовелите. Можем уверено да заявим, че този път Диема Фемили направи точния избор за сериал с "Необуздано сърце".

    На второ място с 18.07% от гласовете се нарежда "Самозванка". Телемунделата, която приключи излъчването си у нас преди няколко дена, през цялото време имаше стабилна гледаемост. Тук трябва да отбележим, че bTV Lady направи истинско постижение за родния ефир, като закупи и пусна сериала още докато вървеше оригиналното му излъчване в САЩ. Дано това да не остане само като изключение, а да се превърне в добра практика за българските медии.

    Третото място е за бразилската класика "Клонинг", която получава 4.82%. С 3.61% следва "Аурора", чието повторение се върти рано сутринта в делничните дни по Диема Фемили. Гласове в анкетата (по 2.41%) получават и другите два бразилски сериала - премиерата "Пътят на възмездието" и ретро новелата "От обич". Това означава, че и бразилските продукции имат една постоянна група от фенове у нас и по всяка вероятност ще се запази присъствието им в родния ефир. Доста по - слаб е интересът към сериалите на колумбийската RCN. "Първата дама" получава 1.2%, а за премиерата "Светиците" няма подадени гласове.

6 коментара:

  1. Здравейте. Необуздано сьрце е моят любим сериал доста харесвам сериала як е

    ОтговорИзтриване
  2. Найстина много го харесвам Марикруз и Октавио са вьрхьт но Ана Повече ми харесва с Иван санчес в Непростимо Защото Между Вероника и Мартин има по силна любов страст емоции и Непростимо е много по вьлнуваща теленовела от Необуздано сьрце и яка но и двете ми харесват но много повече Непростимо

    ОтговорИзтриване
  3. МНОГО Е ЛОШ НЕОБУЭДАНО , СЪРЦЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не не е е лош

      Изтриване
    2. Ало тьпаци




      Необуздано сърце е велик сериал

      Изтриване
    3. Вие ще кажете тьпаци че бил




      Лош

      Изтриване