четвъртък, 3 юли 2014 г.

Ретро новели: "Вдовицата в бяло" (1996)

           
    Днес в рубриката "Ретро новели" ще ви представим един от най - обичаните сериали у нас през годините. Класика, за която и в момента феновете правят кампания в социалните мрежи, изразявайки желанието си да я видят отново на екран. Оригиналната версия на "Вдовицата в бяло" е продукция на RTI Colombia от 1996 година. В главните роли влизат Мария Елена Дьоринг, Освалдо Риос, Консуело Лусардо, Алваро Байона, Ана Мария Ойос, Йоландита Монхе, Хорхе Енрике Абейо, Хулио дел Мар и др.


    Историята започва когато Алисия Гуардиола (Мария Елена Дьоринг), красива вдовица, се завръща в градчето Тринидад. Тя е прекарала години в затвора по обвинение за убийството на съпруга си Амадор. Нейните синове, близнаците Фелипе и Дуван, са отгледани от баба им доня Перфекта (Консуело Лусардо). Всички в града смятат Алисия за убийца  и я отхвърлят. Отчаяна, тя намира убежище в дома на Хустино Бриньон (Хулио дел Мар), странен възрастен мъж, от когото всички се страхуват. Той никога не излиза денем от дома си и затова го наричат "вампира". Постепенно Алисия печели неговото доверие и той й разкрива тайните, които пази.

    Вече доказала невинността си, Алисия иска да вземе децата при себе си. Но доня Перфекта продължава да я обвинява за смъртта на своя син Амадор и категорично отказва да я пусне дори да ги види. Все пак след известно време, знаейки за законните права на Алисия, възрастната жена прави малка отстъпка. Тя й разрешава да посещава близнаците, но само в присъствието на сина си Диего (Освалдо Риос) или дъщеря си Айде (Йоландита Монхе). Години наред доня Перфекта е настройвала Диего и Айде срещу жената, обвинена за убийството на брат им.

    Постепенно по време на срещите с Алисия и близнаците, Диего се убеждава в нейната невинност. Между двамата се появява привличане, което с времето се превръща в страстна и непреодолима любов. Любов, която няма да бъде приета добре от семейството на Диего и най - вече от доня Перфекта. Любов, заплашена от интригите, злобата и някои сенки от миналото, които ще се завърнат с пълна сила. Ще могат ли Алисия и Диего да преодолеят всички препятствия и да бъдат щастливи заедно?

Използван снимков материал от сайта Telenovelas Fans Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар