четвъртък, 22 май 2014 г.

Ретро новели: "Винаги ще те помня" ("Olvidarte jamas")

   
   
    В традиционната ни рубрика "Ретро новели" продължаваме да си спомняме за сериали, които сме гледали в близкото и малко по - далечно минало. Днес е ред на една продукция на Веневисион, която е събрала наистина звезден каст - "Винаги ще те помня" ("Olvidarte jamas"). С участието на Соня Смит, Габриел Порас, Марта Хулия, Себастиан Лигарде, Мариана Торес, Даниел Елбитар, Пауло Кеведо, Елизабет Гутиерес, Уилям Леви и др.

    Животът на младата и невинна Виктория (Соня Смит) претърпява трагичен обрат, след като е изнасилена от богаташкия син Гонсало Монтеро (Себастиан Лигарде). Вследствие на това тя забременява, но бебето й никога не се появява на бял свят. Бедното момиче е пребито по нареждане на Гладис (Карен Сентиес), съпругата на Гонсало. Но мъченията не свършват дотук. Главата на семейство Монтеро, жестокият и деспотичен дон Грегорио (Гийермо Мурай), решава да скрие тази срамна история от очите на обществото. Той нарежда да изгорят къщата на младата жена, а при пожара умира бабата на Виктория.

    20 години по - късно Виктория, вече зряла жена, се завръща под името Луиса за да раздаде справедливост. В тази мисия й помага нейната осиновена дъщеря Каролина (Мариана Торес). Двете започват работа в имението на семейство Монтеро. Действителността обаче е съвсем различна от плановете на Виктория. Каролина неочаквано се влюбва в Алехандро (Даниел Елбитар), син на Гонсало Монтеро. Самата Виктория също попада в плен на любовта. Зараждат се все по - силни чувства между нея и Диего Ибара (Габриел Порас). Диего е твърд и работлив човек с добро сърце, който също води борба със семейство Монтеро, защото не иска да им продаде ранчото си. Двамата с Виктория ще се изправят срещу злобата, несправедливостта и омразата. Ще победи ли истинската любов в тази война?

2 коментара:

  1. Соня. Смийт ми е. Любимата. Актриса а. Най добрата и роля е. На. Анхела от. Аурора.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен сериал

    ОтговорИзтриване