неделя, 27 април 2014 г.

Анкети: Норма Елисондо - най - харесваната роля на Дана Гарсия

   
   
    Тази седмица традиционната ни анкета беше посветена на красивата Дана Гарсия. Актриса, спечелила си множество фенове у нас и по целия свят със своите роли в редица хитови теленовели. У нас сме я гледали като главна героиня в "Трима братя, три сестри", "Предателство", "Изпитание на любовта", "Гибелна красота", "Някой те наблюдава". Резултатите от гласуването ясно показват коя от тези роли на актрисата е останала трайно във вашите сърца.

    На първо място с впечатляващите 62.07% е Норма Елисондо от незабравимата теленовела "Трима братя, три сестри". Категоричен и напълно логичен резултат. Историята на сестрите Елисондо и братята Рейес става хит по цял свят и изстрелва нагоре кариерите на главните актьори. Самата Дана казва, че в този сериал е имало нещо специално, някаква магия. И в края на снимките на всички им е било много тъжно, че приключват един толкова хубав и успешен проект.

    Второто място се поделя между две роли на актрисата - Пиедад Естевес в "Някой те наблюдава" и Лола Кареро в "Гибелна красота", които получават по 13.79% от гласовете. 6.9% са гласували за Диана Ривера от "Изпитание на любовта", а 3.45% за ролята на Дана в "Предателство" като Соледад де Обрегон.

1 коментар: