петък, 21 юни 2013 г.

Анкети: Паола Рей надделя над Дана Гарсия в изключително оспорван сблъсък

    В последната анкета на блога решихме да противопоставим две от най - обичаните в България латиноамерикански актриси - Дана Гарсия и Паола Рей. Освен многобройните си успехи и фенове по света, Дана и Паола имат и друго общо нещо в професионалните си кариери. Това са главните роли на двете в теленовелата "Трима братя, три сестри", която се превърна в истински хит в много страни по света, включително и в България. Още една причина да проверим коя от тях има повече фенове у нас.
    Читателите на Latino Fans Bulgaria проявиха изключително голяма активност в анкетата. Искаме също да отбележим, че това е най - оспорваната анкета, която сме правили. Ясно се видя, че и двете актриси имат множество почитатели в България. Гласуването беше интензивно, а резултатите се променяха непрекъснато. И все пак трябваше да има победител. С 50.81% от гласовете Паола Рей в крайна сметка надделя над Дана Гарсия, която получи 49.19%. Красотата, изяществото и страхотната актьорска игра на Паола явно са спечелили голяма част от българските зрители.
    
    Красивата колумбийка Паола Рей е родена на 19 декември 1979 година в Букараманга. Още в училище тя показва артистичната си страна и логично се насочва към тази професия. През 1998 година след кастинг Паола е избрана за една от главните роли в теленовелата "Fuego Verde", която има голям успех в Колумбия. На следващата година актрисата получава и международно признание с теленовелата "Защо, по дяволите?" ("Por que, diablos?"), продадена в много страни, включително и в САЩ. Най - големият успех за Паола обаче е ролята и на Химена в хитовата теленовела "Трима братя, три сестри". Нейн партньор там е Хуан Алфонсо Баптиста, с когото впоследствие изпълняват главните роли и в "Жената в огледалото". В момента Паола си е дала кратка почивка от теленовелите, тъй като е бременна с първото си дете. За себе си казва, че се наслаждава на живота и изживява на сто процента всеки момент. Като най - голям свой недостатък актрисата определя това, че е разхвърляна, а най - добро качество - искреността и честността в отношенията си с хората.

  
    Дана Гарсия е родена на 4 февруари 1978 г. в Богота, Колумбия. Дъщеря е на популярната колумбийска певица Клаудия Осуна. Още като малка започва актьорската си кариера, изпълнявайки детските роли в няколко сериала. Първият важен проект на Дана е участието и в теленовелата "Кафе с аромат на жена" през 1994 г. След това кариерата и се издига бързо нагоре, за да достигне до най - големите си успехи с главните роли в "Трима братя, три сестри", "Изпитание на любовта", "Предателство", "Някой те наблюдава" и др. Тя е и първата латиноамериканска актриса, станала рекламно лице на козметичните гиганти "Гарниер" и "Мейбълийн". За живота си Дана казва, че е номад от много години и постоянно и се налага да пътува във връзка с професионалните ангажименти. Въпреки това близките и винаги са били най - голямата и опора.

5 коментара:

  1. Моята любимка е Дана Гарсия !!
    Невероятна жена.. ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Чар, екзотика и магнетизтъм - Паола! Любимка ми е и до днес :)

    ОтговорИзтриване
  3. И двете ги обожавам невероятни са

    ОтговорИзтриване
  4. Като цяло и аз харесвам повече Паола Рей.

    ОтговорИзтриване
  5. Данна Гарсия е изключително много красива

    ОтговорИзтриване