четвъртък, 13 юни 2013 г.

Анкети: "Жената в огледалото" с убедителна победа над "Аурора"

    
    "Жената в огледалото" и "Аурора" - две продукции на Телемундо, излъчващи се в един и същи часови пояс. Едната по bTV Lady, другата по Диема Фемили. Но коя теленовела има повече фенове? Това решихме да проверим чрез последната анкета, в която имаха възможност да гласуват нашите читатели. "Жената в огледалото" vs "Аурора". Кой от двата сериала следите?" - беше въпросът, който ви зададохме. Гласуването в анкетата протече изключително активно, а резултатите са достатъчно красноречиви. "Жената в огледалото" спечели убедителна победа над "Аурора".
    63.21% от читателите на Latino Fans Bulgaria са гласували за "Жената в огледалото". Резултатът става още по - убедителен, когато се прибави и един друг факт. 18.87% от гласувалите са заявили, че гледат и двата сериала. Това означава, че общо над 80% от нашите читатели следят "Жената в огледалото". Безспорно завръщането на екран на сериала беше изключително добър ход от страна на bTV Lady. "Аурора" получава 15.09% от гласовете в анкетата, а за опцията "Не следя тези сериали" са гласували 2.83%.
    "Жената в огледалото" е една от теленовелите, превърнали се в класики за българските почитатели на латиното. Припомняме, че премиерата на сериала в БГ ефира беше през 2005 година по bTV. Сега, след много писма и молби от страна на феновете, тръгна и повторение по bTV Lady. Както се вижда, теленовелата отново се следи с огромен интерес. След 8 години българските зрители отново бяха пленени от историята на "грозното пате" Хулияна Солер, превърнала се в красивата Марица Ферер и копнееща да бъде истински обичана от мъжа на мечтите си. Една приказка, разказана ни от неотразимата Паола Рей...

Няма коментари:

Публикуване на коментар