петък, 16 август 2019 г.

Премиерен сериал с Жанкарлос Канела стартира по FOX Life


На 19 август (понеделник) в ефира на FOX Life стартира премиерно американският сериал "Гранд Хотел" ("Grand Hotel"). Той ще се излъчва всяка понеделнична вечер от 22:00 часа, с повторение във вторник на обяд от 12:25 часа. В "Гранд Хотел" участва популярният певец и звезда от латиноамериканските теленовели Жанкарлос Канела.

Каква е историята на "Гранд Хотел"?

"Гранд Хотел" е римейк на мистериозния испански сериал със същото име, излъчен преди няколко години по Нова. Историята се развива в престижен хотел в Маями, чиито собственици крият много мръсни тайни. По следите на тези тайни тръгва Дани (Линкълн Юнес), наскоро нает сервитьор в хотела, разследващ внезапното изчезване на своята сестра. 

В главна роля ще видим и Денис Тонц, която влиза в кожата на Алисия - дъщеря на собствениците, започваща романтична връзка с Дани. Сред останалите имена в актьорския състав личат Демиан Бишир, Роселин Санчес, Браян Крейг и др. Към настоящия момент в САЩ се излъчва първият сезон на "Гранд Хотел", който се състои от общо 12 епизода.

За ролята на Жанкарлос Канела

Жанкарлос Канела изпълнява една от поддържащите роли в "Гранд Хотел". Неговият персонаж се казва "Ел Рей" ("Кралят") и е популярен певец, поканен от Алисия да забавлява гостите. Освен талантлив и харизматичен обаче, "Ел Рей" на моменти е доста самовлюбен и ироничен към околните. Характеристики, които ще създадат немалко абсурдно - комични ситуации в престижния маямски хотел.  

2 коментара: