неделя, 3 юни 2018 г.

Света на теленовелите: Нови страници


Ще има втори сезон на "Да обичаш без закон" ("Por amar sin ley")! Поради изключително високата гледаемост, от Телевиса са решили да заснемат продължение на теленовелата с Давид Сепеда, Ана Бренда Контрерас и Хулиан Хил. По всяка вероятност това продължение ще се появи на екран през следващата година, като се очаква почти всички главни персонажи да останат в историята. Припомняме, че "Да обичаш без закон" разказва историята на двама адвокати - Рикардо (Давид Сепеда) и Алехандра (Ана Бренда Контрерас), които се лутат между случаите на своите клиенти и сложния си личен живот. Чувствата им един към друг са много силни, но между тях все още стои бившият годеник на Алехандра, Карлос (Хулиан Хил). Вторият сезон на "Да обичаш без закон" отново ще включва редица звездни гости, които ще влязат в ролята на клиенти на адвокатската кантора.

Анжелик Бойер и Габриела Спаник с нови главни роли за Телевиса! Актрисата от френски произход, която гледаме в "Трите лица на Ана", ще участва в трилъра "Лице назаем" ("Contracara"). Това е модерна история, в която се преплитат иновативни технологии, малко фантастика и все така популярната в мелодрамите идея за превъплъщаване на човешката душа в ново тяло след смъртта. От друга страна, Габи се завръща в мексиканската компания като протагонистка на теленовелата "Избраникът" ("El elegido"). Става въпрос за римейк на класиката от 1983 година "Проклятието" ("El maleficio"). За момента не е избран партньорът на Спаник в новата продукция, но за ролята най-активно се спрягат имената на Хорхе Салинас и Фернандо Колунга.    

И докато Габи направи своето завръщане в Телевиса, Жаклин Бракамонтес реши да се влее в редиците на маямската компания Телемундо. На първо време актрисата ще се изявява като телевизионна водеща в специално предаване, посветено на Световното първенство по футбол в Русия. Според думите й обаче договорът включва участие в още редица бъдещи проекти, в това число и теленовели. Припомняме, че през последните си години в Телевиса Жаки също беше концентрирана повече върху воденето на ТВ формати, а в мелодрамите се ограничаваше само до специални участия. Всъщност последната теленовела, в която мексиканката се е снимала в главна роля, е "Капризи на съдбата", където си партнираше с Уилям Леви. 

Завършваме с много хубава новина. Колумбийската актриса Паола Рей, която познаваме от класики като "Трима братя, три сестри" и "Жената в огледалото", стана майка за втори път. Новото попълнение към семейството й е момче и ще носи името Лео. Както вероятно знаете, Паола и нейният съпруг Хуан Карлос Варгас вече имат един син, който се казва Оливер. "По-влюбена и щастлива от всякога! Вече сме четирима вкъщи! Обичам ги!", написа радостната майка в Инстаграм. Честито!       

Няма коментари:

Публикуване на коментар