неделя, 4 март 2018 г.

Света на теленовелите: Смесица от чувства


Актриса от "Триумф на любовта" отново си партнира на екрана с Уилям Леви! Става въпрос за Моника Айос, която преди години изигра ролята на Леонела, истинската майка на героя на кубинеца Максимилиано. Сега двамата пак са заедно на снимачната площадка на серийния филм "Да убиеш Сарай" ("Killing Sarai"). Продукция, разказваща за безмилостния наемен убиец Виктор Фауст (Уилям Леви), чийто живот се променя напълно след срещата с младo момиче на име Сарай (Алисия Санс). Моника Айос ще влезе в кожата на Саманта, агент на службите и жена, влюбена във Виктор Фауст. "Щастлива съм да бъда част от този екип!", написа аржентинката в социалните мрежи.  

Анхелика Вале се завръща в Телевиса! Главната героиня в "Приятелки и съпернички" сега ще застане начело на новата теленовела "И утре е ден" ("Y manana sera otro dia"). Анхелика Вале ще изиграе Моника, секретарка в голяма компания, увлечена романтично по своя шеф Камило (Диего Оливера). Моника отчаяно се опитва да контролира чувствата си, знаейки, че Камило е женен. Един ден обаче самата му съпруга Диана (Алехандра Барос) й признава, че страда от тежко заболяване, и я моли да бъде до Камило след нейната смърт... Част от актьорския състав на "И утре е ден" са още Ана Лайевска, Емануел Паломарес ("Лъжовно сърце"), Флоренсия де Сарачо, Сокоро Бония и др.

Кристиан Чавес ще участва в римейка на "Непокорните"! През тази седмица лично продуцентът Педро Дамян потвърди включването на мексиканеца в новата поредица "Like". Както ви съобщихме наскоро, в центъра на историята са група младежи от различни националности, учещи и записващи заедно песни. Този път Кристиан ще влезе не в ролята на ученик, а на учител. Той ще бъде един от преподавателите, които ще направят продукцията още по-интересна и динамична. Дамян също така призна, че води преговори и с останалите членове на някогашната група "Rebelde" за специални участия в "Like". Дали усилията му ще имат успех, предстои да разберем съвсем скоро.

Маурисио Очман стана баща за втори път! Популярният актьор, познат ни от теленовели като "Клонинг", "Къде си, татко", "Марина", и неговата половинка Айслин Дербес вече са родители на прекрасно момиченце, което ще носи името Кайлани. Идеята за това име е дошла при пътуването на двойката до Хаваите. На местния език Каилани означава "море и небе".  "Благодаря ти, Айслин, че ме дари с толкова красива наследница! Много сме щастливи!", написа актьорът в социалните мрежи. Припомняме, че Маурисио има и дъщеря от своя предишна връзка, която е на 13 години и се казва Лоренса. 

За съжаление трябва да завършим с тъжни новини. През последните дни този свят напуснаха две големи имена в мексиканската телевизия и кино. На 28 февруари (сряда) е починал Рохелио Гера, познат от теленовели като "Богатите също плачат", "Утре и завинаги", "Рафаела" и др. Здравословното състояние на 81-годишния Гера от доста време не е било добро, като накрая той дори не е можел да ходи или да говори. На 1 март (четвъртък) пък си е отишла актрисата Мария Рубио. Тя беше сред най-обичаните злодейки в мелодрамите, популярна с ролите си в "Свърталище на вълци", "Империя от кристал" и др. Да почиват в мир!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар