неделя, 11 февруари 2018 г.

Света на теленовелите: Да обичаш без закон


Утре (понеделник) на екран в Мексико стартира най-новото заглавие на Телевиса "Да обичаш без закон" ("Por amar sin ley") с протагонисти Давид Сепеда и Ана Бренда Контрерас. Една история, в която светът на правото и законите се смесва с този на силните чувства и забранените страсти... Алехандра (Ана Бренда Контрерас) изживява истински ужас, когато нейният годеник Карлос (Хулиан Хил) е задържан за убийството на стриптизьорка по време на горещо нощно парти. Съсипана и разочарована, тя се концентрира върху работата си в престижна адвокатска кантора. Именно в офиса Алехандра намира втори шанс за любовта в лицето на благородния и красив адвокат Рикардо (Давид Сепеда). Рикардо от години е заложник на своя нещастен брак с надутата и студена Елена (Джералдин Басан). Когато среща Алехандра, той се опитва да се освободи от оковите си, но това няма да е никак лесно. За капак, Карлос успява да излезе от затвора и е твърдо решен да си върне Алехандра. Освен двата любовни триъгълника, стоящи в центъра на сюжета, зрителите ще видят и редица интересни случаи от адвокатската практика. Част от актьорския състав са също така имена като Серхио Басанес, Алтаир Харабо, Гилермо Гарсия Канту и Асела Робинсън. Специални участия пък ще имат Дана Гарсия, Хосе Рон, Жаклин Бракамонтес и др. Официалния трейлър на "Да обичаш без закон" можете да видите от този линк .

Междувременно половинката на Ана Бренда в реалния живот Иван Санчес също се завръща на екран с роля, която обаче не е съвсем нова. Става въпрос за ролята на Сантяго Лопес от "Кралицата на юга", направила го популярен сред зрителите от латиноамерикански произход. Санчес отново ще изиграе този знаменит персонаж, но не в нарконовелата на Телемундо, а в нейната американска версия. Там актьoрът ще си партнира с Алис Брага, Вероника Фалкон, Питър Гедиът и др. Самият Иван Санчес сподели новината в Инстаграм, а една от първите, които го поздравиха, бе именно годеницата му. "Много съм щастлива за теб, много!", написа Ана Бренда под снимката на своя любим. 

"Куклите на мафията" се завръщат! От колумбийската компания Каракол подготвят втори сезон на популярната си продукция от близкото минало, излъчвана и у нас. Както вероятно знаете, тя разказва съдбите на съпругите на наркотрафикантите, живеещи сред лукс и охолство, но също така и насилие и страх. Продължението на "Куклите на мафията" отново е оглавено от Ампаро Грисалес. В кожите на централните персонажи зрителите ще видят още Паола Рей, Карла Хиралдо, Катерин Ескобар и Паула Берето. Интересното е, че Паола Рей е бременна в момента и по всяка вероятност сценарият ще бъде направен по начин, обясняващ наднорменото тегло на нейната героиня.

В Мексико пък се подготвя нова младежка теленовела, направена по модела на "Непокорните". Или поне такива са обещанията на продуцента Педро Дамян. Това ще бъде историята на музикалната група "Like", създадена не само от мексиканци, а и от изпълнители от други народности. По подобие на "Непокорните", младежите ще учат заедно в училище и в същото време периодично ще творят песни, разпространявани чрез дигиталните платформи. Телевиса вече е дала зелена светлина на проекта, като за момента се планира създаването на два сезона с по около 80-100 епизода. Допада ли ви идеята за съвременна версия на "Непокорните"?     

Няма коментари:

Публикуване на коментар