неделя, 21 януари 2018 г.

Света на теленовелите: Нови хоризонти


"Готин баща" ("Papa a toda madre") направи своята премиера и в САЩ! Продукцията на Телевиса, която беше определена от читателите на Latino Fans Bulgaria за най-желана теленовела у нас, стартира на 15 януари (понеделник) в ефира на маямския канал Унивисион. Така американските зрители вече имат възможност да се насладят на романтичната и забавна любовна история на Рене (Маите Перони) и Маурисио (Себастиан Рули). Теленовелата смело разглежда теми като позицията и отговорностите на бащата, значението на семейството и правото на хомосексуалните двойки също да имат такова. А присъствието на 8-годишната Рехина Граниевиц в ролята на малката Анифер, която свързва героите на Перони и Рули, прави атмосферата една идея по-емоционална и позитивна.  "Готин баща" вече върви в редица държави от Латинска Америка, сред които Салвадор, Хондурас и Пуерто Рико. Съвсем скоро се очаква сериалът да стъпи и на европейския пазар. 

Давид Чокаро с нова роля! Аржентинският актьор, познат ни от теленовели като "Лицето на отмъщението" и "Някой те наблюдава", ще се включи в подготвяния от Телемундо минисериал "Затворникът" ("El recluso"). Това е криминална история за един следовател, който влиза под прикритие в затвора, за да открие истината за отвличането на дъщерята на висш съдия. За протагонисти са избрани Игнасио Серичио и Ана Клаудия Таланкон. Самият Чокаро ще изиграе зависим от наркотиците затворник, имащ важна роля за разкриването на престъплението. В "Затворникът" ще участват още популярни имена, сред които Гай Екер, Исабела Кастийо, Адриана Бараса и др. Вижте официалния трейлър на продукцията от този линк  .

Време е за "Premios TV y Novelas 2018"! Традиционните награди, отличаващи най-добрите теленовели и актьори на Телевиса за изминалата година, ще се проведат на 18 февруари  в Мексико Сити, като за водещи са избрани Жаклин Бракамонтес и Инес Гомес Монт. Номинациите в отделните категории са доста интересни и обещават оспорвани състезания. За 'Най-добра теленовела" ще се борят "Готин баща", Влюбвам се в Рамон", "Моят мъж има семейство", "Поддавам се на изкушението". Сред кандитатите за "Най-добра протагонистка" са Маите Перони, Силвия Наваро и Ариадне Диас. При галаните пък личат имената на Себастиан Рули, Давид Сепеда, Хосе Рон и Габриел Сото. Можете да гласувате за своите фаворити оттук  

Както обикновено, завършваме с хубави новини. Колумбийската актриса Химена Дуке стана майка за втори път в живота си.  На 14 януари (неделя) тя роди дъщеря, която ще се казва Луна. Самото раждане съвсем не е било леко, но за щастие Химена и малката принцеса са в добро здраве. По време на целия процес плътно до Химена е стоял нейният съпруг, бизнесменът Джей Адкинс. Двамата публикуваха съвместно видео в Инстаграм, с което изразиха радостта си от факта, че вече са родители на прекрасно момиченце. Химена също така има син на име Кристиан от своя предишна връзка. Честито! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар