неделя, 14 януари 2018 г.

Света на теленовелите: Специални участия


Дана Гарсия и Хосе Рон със специални участия в "Да обичаш без закон" ("Por amar sin ley")! Двамата ще бъдат сред звездните гости в новата продукция на Телевиса, оглавявана от Давид Сепеда и Ана Бренда Контрерас. Както писахме преди празниците, историята разказва за двама адвокати с провалени бракове, които откриват един в друг така необходимите им любов и нежност. Романтичната тематика е комбинирана с поредица от заплетени случаи от адвокатската практика. По всяка вероятност персонажите на Дана Гарсия и Хосе Рон ще бъдат сред клиентите на кантората, чиито проблеми трябва да бъдат разрешени. "Вчера се събрахме с екипа за продукцията на моя скъп Хосе Ел Гуеро Кастро.", написа в Инстаграм Рон. От качената снимка става ясно, че освен него и Дана, специални участия в теленовелата ще имат и Лаура Кармине и Педро Прието. "Да обичаш без закон" стартира на екран в Мексико на 12 февруари. 

Междувременно маямската компания Телемундо продължава с подготовката на продукциите, които ще предложи на своите зрители през настоящата 2018 година. Едно от най-обсъжданите заглавия е "От другата страна на стената" ("Al otro lado del muro"). Теленовела, която за пореден път ще постави в центъра на общественото внимание темата за живота на имигрантите в Америка и техните семейства. В главните роли са Марджори де Соуса, Лици, Габриел Порас и Уриел дел Торо. Все още не е обявена датата, на която тази теленовела ще направи своята премиера на екран. За сметка на това обаче вече излезе първото официално промо, което можете да гледате оттук .

Себастиан Рули подкрепи жените в борбата им срещу сексуалния тормоз! Аржентинецът, който в момента протагонизира теленовелата "Готин баща" ("Papa a toda madre"), също се включи в набиращата все по-голяма сила кампания за правата на жените със специално видео в Инстаграм. "Напълно подкрепям движението срещу сексуалния тормоз с надеждата, че примерът ми ще бъде последван от още много хора по света. Ще направя всичко възможно, за да ви помогна (на жените) в тази борба. Приканвам двама мои големи приятели - Кристиан де ла Фуенте и Диего Оливера, да направят същото, и нека веригата от хора да продължи да расте.", каза Рули.  

Жанкарлос Канела си спомни за своя дядо! Популярният актьор и певец сподели в Инстаграм фотос , на който двамата с по-малкия му брат Джейсън са прегърнати от вече покойния им дядо. "Един спомен с моя дядо Алберто Мена. Сещам се за всички наши лудории. С него за първи път опитах бирата и се научих да стрелям с пистолет. Той ми подари моето първо пиано, както и множество хубави спомени. Липсваш ми, дядо! А малкото човече до мен е моят брат Джейсън, който и до днес ме дразни, дори повече от преди.", завършва шеговито публикацията си Жан.    

Няма коментари:

Публикуване на коментар