неделя, 7 май 2017 г.

Света на теленовелите: Хубави моменти

 
  
   
    Себастиан Рули с нов външен вид! Аржентинският актьор, когото доскоро гледахме в "Трите лица на Ана", публикува интересна снимка в социалните мрежи. На нея е с къса коса, тъмни очила и очевидно в добро настроение. Добавените хаштагове подсказаха, че тази трансформация е свързана с нова теленовела на Телевиса, в която Себастиан ще участва. По - късно аржентинецът даде и малко повече подробности за своя нов проект. "Това е една положителна семейна история с нотки на комедия. Със сигурност ще привлече вниманието на по - младата публика." Половинката на Рули, Анжелик Бойер, пък даде отлична оценка за промяната във външния му вид. "Каква изненада! По - красив от всякога! Знам, че тази крачка не е била лесна и много се гордея с теб!", написа актрисата от френски произход.

    През тази седмица в ефира на канал Телемундо в САЩ стартира вторият сезон на "Любимата на кентавъра" ("La querida del centauro"). Главните роли в тази нарконовела се изпълняват от Лудвика Палета, Умберто Сурита и Мишел Браун. Новото звездно попълнение в състава е мексиканската актриса Сандра Ечеверия, която се завръща на екран след 3-годишно отсъствие. Историята продължава с неочакван ход от страна на "Кентавъра" (Умберто Сурита). Влиятелният наркобос инсценира смъртта си, за да се измъкне от преследването на полицията и да вкара в ход своето отмъщение срещу Йоланда (Лудвика Палета) и Херардо (Мишел Браун). Междувременно обаче по следите на "Кентавъра" тръгва и красивата Ана (Сандра Ечеверия), която пък търси справедливост за смъртта на баща си...

    Марибел Гуардия (Хулиета от "Италианската булка") стана баба! Във вторник (2 май) синът на актрисата, Хулиан Фигероа, и неговатата приятелка Имелда Туньон посрещнаха на бял свят своя първи наследник. Новороденото е момченце и ще носи името Хосе Хулиан. "Вчера отпразнувахме раждането на внука ми Хосе Хулиан. Да живеят бебетата!", написа щастливата Марибел в Инстаграм.  Друга мексиканска актриса - Фатима Торе, която пък скоро ще гледаме в "Лъжовно сърце", е бременна. Тя и нейният съпруг, бизнесменът Ектор Саласар, също ще станат родители за първи път. Двамата побързаха да изразят радостта си чрез красноречиво изображение в социалните мрежи. Честито!

    Кристиан Мейер с нова приятелка! Перуанският актьор, който попринцип е доста резервиран относно своя личен живот, най-накрая разкри, че отново има жена до себе си. Става въпрос за модела Алонда Гарсия Миро, също родом от Перу. До момента двамата упорито отказват да говорят пред медиите за връзката си. Но Кристиан публикува снимка в Инстаграм, на която изглеждат влюбени и доволни. Пожелaваме им много щастливи моменти заедно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар