събота, 13 май 2017 г.

Света на теленовелите: Емоционална седмица

        
    "От обич" се завърта отново по bTV Lady! Поредното повторение на бразилската класика с Реджина и Габриела Дуарте стартира на 22 май (понеделник). Продукцията на Глобо ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 до 19:00 часа (с повторение на следващата сутрин от 08:00 до 09:00 часа), замествайки турския сериал "Черни планини". Така в програмата на bTV Lady ще се получи един своеобразен часови пояс за латиноамерикански теленовели, продължаващ от 18:00 до 21:00 часа. Припомняме, че през седмицата от 19:00 часа върви хитовата телемундела "Земя на честта", а от 20:00 часа - премиерната мексиканска продукция "Не ме оставяй". 

   "Двойният живот на Естела Карийо" ("La doble vida de Estela Carrillo") ще има втори сезон! Поради високите рейтинги на теленовелата с Давид Сепеда и Ариадне Диас, от Телевиса са решили да бъде заснето продължение. Очаква се новите епизоди да се появят на екран през следващата година. Всички от екипа на продукцията са приели с голяма радост тази новина. "Това е една много интересна, напрегната и страстна история.", беше коментарът на Давид пред медиите. "Когато научих, се разкрещях от щастие!", каза пък злодейката Ерика Буенфил. От тази седмица "Двойният живот на Естела Карийо" се излъчва и в САЩ по испаноезичния канал Унивисион.

    Маите Перони и Иван Санчес заедно в игрален филм! Двамата актьори участват в лентата "Рисувайки небето" ("Dibujando el cielo"). В тази история Перони ще даде живот на млада астрофизичка на име София. Момиче, за което звездите са начин да избяга от проблемите и бъркотиите в собствения си личен живот. "Макар че не съм запозната с професията, всичко е много интересно за мен. Снимаме както в столицата Мексико Сити, така и в други части на страната.", сподели Маите. Освен нея и Иван Санчес, продукцията разполага и с още редица звездни имена. Сред тях са Ана Лайевска, Клаудия Рамирес (Магдалена от "Непростимо"), Химена Ромо и др.

    Раздялата между Марджори де Соуса и Хулиан Хил прерасна в истинска война! Венецуелската актриса отправи куп нападки срещу своя бивш партньор. Според думите й Хулиан често проявява агресия към близките си хора и има проблеми със забранени субстанции. Марджори заяви още, че той никога не я е подкрепял и дори не е присъствал на раждането на сина им. След дълго мълчание,  аржентинецът даде изявление, в което отхвърли обвиненията. Според него в основата на всичко е желанието на де Соуса да получи по-голяма издръжка. "Няма да позволя на Марджори и адвокатите й да сринат имиджа ми с подобни безотговорни декларации!", завърши Хил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар