неделя, 9 октомври 2016 г.

Света на теленовелите: Време за романтика

 
  
   
    Анжелик Бойер и Себастиан Рули на романтична почивка! След няколко месеца натоварен снимачен процес, двамата най - накрая намериха време да се насладят пълноценно на своята любов. Пътешествието им започна от южното испанско градче Тарифа, популярно с практикуваните там вятърни спортове. В Инстаграм мексиканският актьор качи видео, в което се виждат красивите гледки от крайбрежието на Средиземно море. Ден по - късно двамата с Анжелик се оказаха вече в Мароко. Африканската държава също е известна с невероятните си пейзажи, топлия климат и богатата култура. Оттам Себастиан публикува снимка със следното съобщение: "Каква наслада е да споделяш смеха и хубавите моменти!" А докато звездната двойка се забавлява, последната им теленовела "Три пъти Ана" ("Tres veces Ana") продължава да жъне успехи. Продукцията на Телевиса вече е продадена в над 90 страни от Централна и Южна Америка, Европа и Африка. Това я превръща в най - големия хит за тази година от каталога на мексиканската компания.

    И още една двойка от теленовелите съчетава професионалните и личните успехи. Става въпрос за Ана Бренда Контрерас и Иван Санчес, които се влюбиха по време на снимките на "Непростимо". В момента Анита изпълнява ролята на Дулсинея в "Мъжът от Ла Манша". Мюзикълът разказва за последните часове от живота на испанския драматург Мигел де Сервантес. Неговата премиера се състоя миналата седмица в един от големите театри в Мексико Сити. За да подкрепи своята любима, там беше и Иван Санчес. Испанецът сподели, че й е помогнал в подготовката за спектакъла, като я е запознал с традициите и културата на своята страна. "Възхищавам се на Ана като актриса и я обичам много." Малко по - късно тя му отговори с романтично послание в Инстаграм . "Имам си свой собствен Кихот, мечтател и кавалер с радостно излъчване. Благодаря ти, любов моя, за цялата подкрепа и търпение, както и за това, че винаги изкарваш наяве най - доброто от мен! Ти си най - добрият ми учител."

    Излезе първият официален трейлър на новия наркосериал на Унивисион "Пилотът" ("La piloto"). Както знаете, главните роли в продукцията се изпълняват от Ливия Брито (Фернанда от "Триумф на любовта") и мексиканският актьор Арап Бетке. Ливия влиза в кожата на Йоланда, една жена, преследваща мечтата си да стане пилот. Но когато тази мечта най - накрая се осъществява, животът на Йоланда претърпява неочакван обрат. В самолета, пилотиран от нея, е открита дрога и полицията започва разследване. Младата жена се оказва предадена от собствения си годеник Джон Лусио (Арап Бетке). Властите я арестуват и изпращат в затвора. С наранено сърце и съсипано бъдеще, Йоланда се заклева да си отмъсти. След време тя излиза на свобода и взема съдбоносното решение да влезе в бизнеса с наркотици. Само така ще получи цялата власт, която й е нужна, за да осъществи плановете си... Трейлърът на "Пилотът" можете да видите тук .

    Марио Симаро се жени и развежда тайно! Актьорът от "Трима братя, три сестри" винаги е пазил в тайна личния си живот, но сега в медиите бяха публикувани някои доста интересни факти. Оказва се, че преди два месеца Марио е сключил брак с литовския модел Дейманте Андрюшкайте. Но изглежда любовта не е траяла дълго, тъй като двамата вече са в процес на развод. Дейманте е потвърдила новината пред литовските медии, като според нея причината за преждевременната раздяла била "дистанцията между тях". От своя страна Симаро, който в момента снима игрален филм в Хондурас, не е дал никакъв коментар по въпроса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар