вторник, 23 август 2016 г.

Нови заглавия: "Просто Мария" ("Simplemente Maria")

   
             

    "Просто Мария" ("Simplemente Maria") е продукция на Телевиса от 2015 - 2016 година. Това е историята на едно бедно и невинно момиче, което е принудено да напусне родното си място и да се сблъска с живота и предизвикателствата в големия град. В главните роли са Клаудия Алварес, Хосе Рон и Фердинандо Валенсия. Участват още Арлет Теран (Наташа от "Необуздано сърце"), Кармен Бесера, Марилус Бермудес, Ана Мартин, Елеасар Гомес, Алехандра Роблес Хил, Рикардо Франко (Хулио от "Непростимо"), Таня Лисардо (Бланкита от "Непростимо") и др.

    Мария (Клаудия Алварес) е красиво и невинно селско момиче. Още от малка тя е възпитана в най - важните добродетели - почтеност, трудолюбие и душевна чистота. Нейната естествена красота обаче се превръща в най - големият й враг. Тя става причина най - богатият човек в селото - Исауро Корея (Хосе Аревало) да я пожелае. Опитите му да я има насила карат младата девойка да напусне родното си място и да търси по - добър живот в столицата Мексико Сити.

    Големият град предлага на Мария съвсем нови емоции и преживявания, но и крие много опасности. Тя среща голямата любов в лицето на Алехандро (Хосе Рон), който я спасява при един инцидент с кон. Алехандро е студент по медицина и бъдещ наследник на болничната империя на своето семейство Ривапаласио. Благороден мъж с добро сърце, но все още недостатъчно зрял да поеме съдбата си в свои ръце.

    Алехандро остава впечатлен от красотата и невинността на Мария. Двамата започват да се срещат и неусетно се влюбват един в друг. Вследствие на първата им нощ заедно Мария забременява. Новината обаче не носи радост на Алехандро. Той се чувства твърде млад и неподготвен за задачата да бъде баща. Освен това огромно влияние над него има семейството му и най - вече неговата зла и високомерна сестра Ванеса (Арлет Теран). Тя успява да убеди родителите им, че Мария е използвачка и се интересува единствено от богатството на Алехандро.

    Под натиска на своето семейство и желанието да запази свободата си, Алехандро изоставя Мария бременна и с разбито сърце. Така младата девойка трябва да се справя сама с живота и да се грижи за детето си. Тя обаче се оказва силна и успява да преодолее всички трудности. Талантът й да шие прекрасни дрехи й дава възможност да се издържа и постепенно да се издигне в обществото. Първоначално Мария изпълнява поръчки за роклите на богати и изискани дами. С времето клиентите й се увеличават и тя успява да основе фирма, която постепенно се разраства.

    Двадесет години по - късно Мария вече е успешен и популярен моден дизайнер. През цялото това време до нея е бил най - добрият й приятел Кристобал (Фердинандо Валенсия). Кристобал винаги е бил влюбен в Мария, но минава много време преди да намери смелост да й признае чувствата си. И точно когато изглежда, че тя е готова да го приеме, в живота й се завръща Алехандро. Осъзнал грешките си и факта, че не може да бъде щастлив без нея, Алехандро моли Мария за прошка и втори шанс. Така се образува любовен триъгълник, който ще промени съдбите на всички герои в сериала.

    С кого ще остане накрая Мария? Дали с първата си любов Алехандро или с Кристобал - мъжът, който винаги е бил до нея? Отговора само в епизодите на "Просто Мария"...


1 коментар: