неделя, 8 февруари 2015 г.

"Триумф на любовта": Мария Десампарада е фаворитката на зрителите

   
          
    Тази седмица традиционната ни анкета беше свързана с най - гледания в момента латиносериал у нас. Разбира се, става въпрос за хитовата продукция на Телевиса "Триумф на любовта". Тя се отличава с повече сюжетни линии и съответно доста и  разнообразни персонажи. Ние ви попитахме кой персонаж от теленовелата е вашият фаворит. Резултатите, които ще ви представим в следващите редове, са повече от любопитни.


    И така, големият победител в анкетата е Мария Десампарада. С 44.07% от гласовете тя е фаворитката на българските зрители. Заслужена победа за Маите Перони, която наистина по един брилянтен начин пресъздава чувствата, емоциите и премеждията на бедното и изстрадало младо момиче. За нея това е втора теленовела с Уилям Леви, като двамата показват завидна химия помежду си. Неслучайно получават наградата на списание "People en Español" за двойка на годината. Всъщност последните години са изключително успешни за Маите в професионален план. Изпълнени с музикални хитове, награди и главни роли в теленовели, последната от които е "Котката" ("La gata"). Сега актрисата се подготвя за ново предизвикателство, което за съжаление вероятно ще я отдалечи временно от теленовелите. Маите планира да се съсредоточи върху своята музикална кариера, като освен това иска да направи голям пробив и на англоезичния пазар. Повече от сигурни сме, че както досега успехът ще продължи да я следва.

    На второ място с 38.98% остава Максимилиано, изигран от Уилям Леви. От няколко години кубинският актьор пленява сърцата на женската аудитория, а участието му в "Триумф на любовта" затвърждава тази негова роля. Подобно на Маите, и Уилям се е насочил към нови предизвикателства и възможности. Още в края на 2013 той обяви оттеглянето си от теленовелите, като до момента не е казал категорично дали това ще е за постоянно. Така или иначе в момента е твърдо решен да направи кариера в Холивуд. Уилям вече записа участия в няколко игрални филма. Наскоро дори изпълни една от главните роли в трилъра "Пристрастена" ("Addicted"), базиран на еротичен роман.

    Няколко персонажа си поделят третото място, като всеки от тях получава по 3.39% от вашите гласове. Сред тях са две утвърдени от години имена в теленовелите, които дори присъстват със собствените си имена в "Триумф на любовта". Естествено става въпрос за Виктория (Виктория Руфо) и Освалдо (Освалдо Риос). Към тях се прибавя и Фернанда, в ролята младата и перспективна актриса Ливия Брито. Следват други няколко герои, които също са с равен резултат (по 1.69%). Бернарда (Даниела Ромо), която единствена от отрицателните персонажи в теленовелата получава гласове от вас. Също така Антониета (Ерика Буенфил) и Пипино (Мигел Писаро). За другите герои от сериала няма подадени гласове.

1 коментар: