неделя, 24 ноември 2013 г.

Анкети: 80% от читателите на блога биха гледали отново "Изпитание на любовта"

   
    "Изпитание на любовта" - един от най - обичаните сериали у нас, в който участват множество любимци на зрителите (достатъчно е да споменем само Дана Гарсия, Мигел Варони, Мишел Браун и Катрин Сиачоке). Сериал, който и до днес остава в сърцата на феновете и събира във фейсбук близо 1500 души със силно желание да го гледат отново. Затова решихме и традиционната анкета на блога да е свързана с продукцията на Телемундо. Тази седмица ви попитахме "Бихте ли гледали отново "Изпитание на любовта"?

    Резултатите са повече от категорични. Близо 80% (79.31%) от читателите на блога със сигурност биха гледали "Изпитание на любовта", ако днес някоя българска медия реши да го излъчи отново. 17.24% заявяват, че ще погледнат няколко епизода и тогава ще решат. Едва 3.45% нямат намерение да гледат теленовелата.

    И така - какво друго можем да добавим? Процентите говорят сами по себе си, броят на феновете във фейсбук също. Въпросът е кога БГ телевизиите ще обърнат внимание на този силен интерес към теленовелата. И ще излъчат продукция, която наистина е желана от зрителите. А не баналните и повтаряни през месец сериали, които са до болка омръзнали на всички нас...

Няма коментари:

Публикуване на коментар